KÖNYVAJÁNLÓ- Esik eső, süt a Nap
2019. február 26. írta: Hegyesi Molnár Éva

KÖNYVAJÁNLÓ- Esik eső, süt a Nap

Gönczöl Andrea - Esik eső, süt a Nap  (Gulliver Könyvkiadó)

Az első mondókáskönyvünk nagy sikert aratott Eninél, ami Nagy Éva Békanóta című könyve volt. A hosszabb mondókákat még nem hallgatta végig az egy éves kislányom, Benedek Virág rajzai viszont annyira megnevettették, mint még eddig egyik könyvünk sem. Az új könyveket mindig hagyom Neki egyedül felfedezni, hogy lássam milyen a fogadtatás. Ennél a könyvnél sem volt másképp. Nem kellett mondanom neki semmit, hogy mit lát a képen, vagy mit csinálnak az állatok, a fán várakozó macska képétől így is percekig kacagott.

Akkor még nem tudtam, hogy ez a könyv egy sorozat része, de mikor rátaláltam az Esik eső, süt a Nap-ra nagyon megörültem, és egyből haza is vittem Picurkámnak. Ezt is nagy örömmel fogadta, és tetszett neki, hogy a már jól ismert állatok egy másik könyvben is visszaköszönnek ugyan olyan formában. Most, hogy lassan már 15 hónapos jobban érdeklik a versikék, tetszik neki, hogy rímel a sorok vége, és közben rajzolva látja mind azt amit anya mond neki.

Szerintem nagyon jól sikerült kis könyvsorozat. rátalálnom, így a többi része is sorra fog kerülni hamarosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mommyandpici.blog.hu/api/trackback/id/tr8914654889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása